Беше съботна сутрин през пролетта на 1956 г. Фред Оташ

...
Беше съботна сутрин през пролетта на 1956 г. Фред Оташ
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО ПЪРВОТО „свръхдоза“ на Мерилин Монро е разкрито: Изключителна неразказана история за това как частни детективи са открили звездата гола и в безсъзнание с дилър на ХЕРОИН в мотела, след като е изчезнала дни наред

Беше съботна заран напролет на 1956 година Фред Оташ дойде незабавно в 9 сутринта за небрежно уредена закуска в Nate 'n' Al's в Бевърли Хилс.

Непретенциозният Еврейските деликатеси от дълго време са били известно място измежду настойниците на локалния шоубизнес.

Рита Хейуърт, Ава Гарднър и Джеймс Гарнър бяха измежду постоянните гости, както и Дорис Дей, която, както гласи легендата, се отбиваше рано всяка заран по халата си, с цел да вземе геврек с крема сирене.

Оташ – служител на реда и частен детектив – беше прочут като „ Фреди “ на групата дългогодишни сервитьорки, една от които инстинктивно го заведе до сепарето, където той постоянно седеше с тил към стената, с цел да улови цялото деяние.

Пристигането на остарелия му другар Сидни Сколски – клюкарският колумнист и радио персона, чието писане е помогнало Мерилин Монро да стане звезда – не беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР