Беше разкрито, че Барселона е направили няколко плащания на Енрикес

...
Беше разкрито, че Барселона е направили няколко плащания на Енрикес
Коментари Харесай

Пике: Слагам си ръката в огъня, че Барселона не е купувал съдии

Беше разкрито, че Барселона е създали няколко заплащания на Енрикес Негрейра сред 2001 и 2018 година, когато той беше вицепрезидент на съдийската комисия в Испания. Съперниците на каталунците в този момент ги упрекват, че са си купували благоволението на реферите по време на своите мощни години, когато завоюваха всичко допустимо. Бившият бранител на отбора Жерар Пике отбрани клуба, като бе уверен, че Барса не е правил сходни неща.

" Готов съм да си сложа ръката в огъня, че Барса не е купувал съдиите. Ако желаете да купите рефер, е толкоз елементарно, едвам му дадете черен пощенски плик. Не отивате при вицепрезидент на Техническия комитет на реферите. Няма никаква логичност. Оттук нататък сме привикнали с конспирации и акции ", показа Пике.

" Колкото и да желаят да го опетнят, това е толкоз златна епоха... към този момент не е значимо какво спечелихме, а по какъв начин беше извоювано. Те могат да прегледат всичко. Бяхме доста, доста по-добри. Не разчитахме на съдиите. Бих го подминал и бих минал към идващото нещо. Вярно е, че прокуратурата е забъркана, само че аз имам вяра на клуба ", добави някогашният бранител на Барселона.

" Не знаехме, че клубът е платил на този човек. Играчите, изключително тези от нас, които сме тук от повече години, към този момент знаят за съдиите, само че е добре треньорите, изключително тези, които идват извън, да имат тези отчети. Като състезател, не знам дали това е била работата на този човек ", приключи Пике.

Барселона има намерение да почисти името си в съда, като Реал Мадрид към този момент се причисли към делото против каталунците, преди срещата сред двата тима на " Камп Ноу " в неделя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР