Беше пу Извънредно общо събрание на 16 януари няма да

...
Беше пу Извънредно общо събрание на 16 януари няма да
Коментари Харесай

Давид Давидов: Ще има събрание за промяна на членовете на УС в Казанлък, но не и Изборно общо събрание

" Беше пу  Извънредно общо заседание на 16 януари няма да има, счита волейболната съпротива (видео + галерия) сната новината, че БФВолейбол е почела настояването за Изборно общо заседание с решение на УС, само че е редно и ние да кажем какво стои зад това вземане предвид. Фактите са такива, че по метода, по който ние поискахме Изборно общо заседание с датата, която поискахме, няма да се случи. Това е резултатът от вписването на това решение на УС. Внимателно бяха подбрани периодите на това регистриране, тъй че процедурно да не е налице нужното време да може това Изборно общо заседание да е обжалвано от всякаква заинтересувана страна. Не желаеме да ви занимаваме с доста юридически пояснения, само че това е действителността. Беше импортирана на точната дата, тъй че да не може да се случи по метода, по който бяхме го поискали, по метода, по който 51 клуба бяха декларирали своето предпочитание, по метода, по който УС взе решението. Това е значимото, което желаеме да споделим ", съобщи един от президентите на волейболния Левски Давид Давидов на днешната конференция.
 Любо Ганев: Искаме да променим метода на ръководство на БФВ (видео)
" Ние не сме сюрпризирани и шокирани. Очаквали сме тъкмо това да се случи и както сме казвали преди този момент е единствено една от стъпките, с цел да се реализира стремежи резултат. В нашите глави такова заседание мъчно щеше да осъществимо, само че ние имаме и последващи ходове. Това е единствено една първа стъпка, която сме щастливи, че постигнахме. Поне ясно да заявим, че предпочитание за такава смяна има. Другата вест, която е извънредно значима е, че господин Лазаров няма надзор върху личния си УС, което също намираме за значително достижение на този стадий ".
 Любо Ганев: Всички в България към този момент схванаха, че времената на този метод на ръководство привършват (видео)
" От тук нататък първо имаме Общото заседание този петък. Там няма точка за промяна на ръководителя на УС, само че има една друга доста забавна точка от дневния ред, а точно за промяна на членове на УС. Общо взето фокуса на това Общо заседание ще бъде точно кой ще остане и кой ще продължи да бъде член, кой ще отпадне, какви нови членове ще бъдат поканени да вземат участие. Откровено казано самия старт на нашата акция беше обвързван с ясни индикации, че господин Ганев и други наши сътрудници са измежду хората, чието освобождение ще бъде търсено. Ние вършим една солидна подготовка това да не се случи сходно развиване, а тъкмо в противен случай - да увеличим нашата поддръжка в УС на това Общо заседание този петък в Казанлък ".
 Ганев: Гледайте кой клуб за какво и по какъв начин го записват за събранието на 20 декември (видео)
" По отношение на Изборно заседание ходовете са няколко и ние ще работим по всички редом. Едното е ново решение на УС, което е да прегласува настояването на клубовете с съответна нова дата, т.е. при сегашния ръководител още веднъж може да бъде бавено и отлагано във времето. Вторият успореден ход е ново събиране на подписи от клубовете, само че този път адресирани към съда, а не към БФВ и към този момент способния съд да се произнесе в интерес на това Изборно общо заседание. Това са стъпките от тук нататък, които са предстоящи от нашия проект за развиване и няма нищо изненадващо ".
 Владо Николов: Морални ли са тези юридически хватки?
" Не предавайте толкоз огромна роля на регистъра. Статусът на нашата молба за Общо изборно заседание все още е " Обработва се ", т.е. не е излязло дефинитивно, не е оповестено. Към днешна дата нямаме решение, което да е годно и да ни води към дата 16 януари. Това е обстановката към сегашния миг. Такова заседание може да се организира, само че всяка една заинтересувана страна може напълно елементарно да го събори. Поставени сме в обстановка да го проведем, тъй като въпреки това не се ли явим, може да се яви господин Лазаров и да победи на едно такова заседание. Но отново споделям то е проформа доколкото е юридически не издържано ", приключи Давидов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР