Беше постановена присъда в процеса за непредумишлено убийство на Дженифър

...
Беше постановена присъда в процеса за непредумишлено убийство на Дженифър
Коментари Харесай

Журито произнесе присъда по делото срещу майката на стрелеца в училище в Мичиган

Беше постановена присъда в процеса за непредумишлено ликвидиране на Дженифър Кръмбли – първият родител в Съединени американски щати, упрекнат за всеобща пукотевица в учебно заведение, осъществена от детето им.

12-членното жури, формирано от шестима мъже и шест дами, взе решението си в Оксфорд, Мичиган във вторник след повече от 10 часа претегляне на случая, съгласно CNN.

45-годишният маркетингов шеф Кръмбли се пледира за почтен по четири обвинявания за непредумишлено ликвидиране за ролята си в всеобщата пукотевица на 30 ноември 2021 година, осъществена от нейния наследник, Итън Кръмбли, в Оксфордската гимназия, при която четирима възпитаници бяха убити дружно с шестима други и един преподавател са ранени.

Журито беше оставено със обилни доказателства и показания, с цел да обмисли, откакто изслуша 22 очевидци, в това число Кръмбли, през последната седмица.

Прокурорите споделят, че Кръмбли е направил револвер наличен за Итън Кръмбли, пренебрегнал е проблемите му с психологичното му здраве и е отказал да го заведе вкъщи, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР