Беше поредната самотна сутрин и вече бях толкова отчаян, че

...
Беше поредната самотна сутрин и вече бях толкова отчаян, че
Коментари Харесай

Свалки „На кафе“ и айран

Беше следващата самотна заран и към този момент бях толкоз обезверен, че да ви кажа почтено, започнах да премислям по какъв метод да поддържа истанбулската спогодба. Бях подготвен да сменя обществения си пол и да се трансформира в дъб и никой да не ме занимава. То, пък, като се бяха скъсали да ме занимават… Поне нямаше да имам упования към себе си, с изключение на да си раста в някоя гора. И, защото потвърдено нямаше по какъв начин да се трансформира в по-голямо дърво след срамния провал нощес, си пуснах „ На кафе “, с цел да се срещна настоящите вести.

„ ………… събеседничката ни била толкоз впечатлена от този ексцентричен способ за флирт, че изпаднала в предлюбовен имобилен транс. Момчето, обаче, очевидно решило, че е сгафило, виждайки сащисания взор на дамата в заведението, побягнал през глава, несъзнавайки, че странният опит за свалка, който употребявал единствено преди секунди, бил революционно сполучлив. Припомняме, че момичето от бара се свърза с нас рано тази заран за да опише пред цяла България за този съобразителен момък и неговия изострен разум и нюх за любовна игра и се надява посредством предаването ни тайнственият мъж от нощес да я потърси. Това е към този момент от нас. Гала и Стефан, към вас... “

Да, бе! Тия бяха пред заведението, в което нощес бях аз. Събеседничката беше мацката, която сякаш несполучливо заговорих отново аз, а истерично побягналият вид, който в този момент цяла България най-вероятно обсъждаше, беше познайте #кой. Не той. Аз. Едновременно горделив и компрометиран хукнах към Нови хан, с цел да направя всичко допустимо да се включа онлайн в предаването и да се опитам да довърша започнатото.



A post shared by ГАЛА / GALA (@gala_na_kafe) on Sep 4, 2016 at 1:17am PDT

Трийсет минути по-късно към този момент бях пред защитата на студиото, който се оказа вуйчо на един мой сътрудник от университета. „ Краси, пусни ме, бе, човек, би трябвало да обясня на Гала и Стефан и на цяла България за бара нощес, за момичето, дето свалях, дето в този момент по малкия екран ме търси, за революцията, която ще направя… “ Всичко звучеше толкоз неуместно и единствено тъй като бях другар на племенника му, Краси не ми извъртя пестник. Явно беше обикалял по етажите и не беше чул живото включване пред дискотеката в Студентски. Някак съумях да му обясня и след 10 минути към този момент стоях на високата масичка пред плазмата сред Гала и Стефан и чаках да свършат рекламите, с цел да стартира предаването.

„ – Уважаеми фенове, ненадейно ни потърси най-издирваният човек в България тази заран – момчето, което нощес в столично заведение по един ексцентричен метод запленило красива госпожица, която хлътнала дотам по него, че останала безмълвна. Разбрал неправилно реакцията ѝ, непознатият побягнал. Въпросното момиче пък се свърза с нас с вярата да го намерим. Е, той откри нас, за което му благодарим! За мен е наслаждение, че при нас на кафе е Александър. Здравей, разкажи ни в този момент, по какъв начин съумя да оставиш това момиче безмълвно?

Добро утро, Гала. Останах в действителност сюрпризиран от това, което видях по малкия екран тази заран. Момичето в действителност не даваше тип, че е запленено от дейностите ми – очите ѝ се изпълниха с кръв, веждите ѝ се събраха, усмивката ѝ се изкриви – всички признаци, че или получава инсулт, или ще последва позорно отбиване. Сега чак съзнавам, че тя просто е щяла да се разплаче от трогване.

Стефан също се включи:

Точно това ни сподели и тя. И освен се е разплакала, а цяла нощ е ревала, тъй като най-сетне срещнала принца на белия кон, а той по този начин бързо липсващ от живота ѝ… Всички мъже сега, в това число и аз, се питаме по какъв начин съумя?! Какво ѝ направи?

Брех, тия водещи правилно са заплашителен тандем, по какъв начин се допълват само… ще ги виждам по-често. И започнах да описвам. Всъщност рицар на бял кон не беше точното изложение за мен в тази ситуация. Бях по-скоро рицарят под бялата крава. Защо ли? Цяла вечер следих въпросното момиче – доста красива, непринудена, с хубава усмивка. Изглеждаше толкоз почтена – тъкмо противоположното на нерезите дето през пет минути се изреждаха на масата ѝ, с цел да я черпят и да пробват да изкопчат от нея нищо друго, с изключение на секс. Тя ги режеше и режеше, а в един миг на масата ѝ имаше 5 дребни уискита, 3 огромни водки, 1 бутилка изсъхнало мартини и 4 пакета салфетки. Ако не желаех да съм следващия отпратен с пренебрежителен взор, трябваше да измисля нещо автентично. Нещо, което да не ѝ даде време за реакция. И тогава изведнъж се сетих за българския доктор и микробиолог Стамен Григоров, който през далечната 1905 година съумява да изолира бактерията, виновна за превръщането на прясното мляко в кисело.

„ – Лактобацилус булгарикус! Ето, това й направих на дамата. Реших да заложа всичко и я почерпих с един елементарен айран. Избягах от позор, тъй като помислих, че съм сбъркал и в този момент горчиво скърбя и желая да кажа… “

Тук Гала и Стефан ме прекъснаха:

"Преди да си споделил каквото и да е, ще помоля в студиото да влезе… “

 кафе Unsplash

Тогава я поканиха… Тя беше все така хубава, със снощните облекла, леко размазан грим и чаша айран в ръка. Тръгна към мен и ме целуна. „ Егати и айрана, и чудото “ си помислих аз с леко кисел усет в устата. Водещите я попитаха какво я е впечатлило толкоз в една елементарна чаша айран. Тя сподели, че са я сваляли по всевъзможен метод – черпили са я напитки, подарявали са й ваучери за автомивка, за гланциране на фарове, даже са я водили с трен в Дългопол, само че този жест с айрана ѝ се сторил толкоз благ и неналожителен, че не знаела по какъв начин да реагира и по тази причина просто млъкнала и ме изгледала необичайно. Докато слушах блажения й глас, с изненада видях по какъв начин започнаха да й поникват бели криле, а ореол засвети над главата й…

Някъде тук се разсъниха.

На нощното шкафче стоеше полупълна кофичка с кисело мляко, а до мен, полузаспала и по-едра отвсякога, лежеше тя. Само измуча нещо, зави рогата с вимето си и откърти отново.

Събудих се повторно. Прошепнах ѝ: „ Сънувах първата ни среща “.

 обич двойка Unsplash

***

Уважаеми дами, толкоз нелепост изписах, че не знам усетихте ли накъде желая да наклоня вниманието ви. На мен постоянно ми е било неловко да смъквам девойки, изключително такива, които не познавам. Ами, че вие към този момент всичко сте видели – и благи думи, и жестоко отношение, и скъпи почерпки. Твърде елементарно звучи – също като тези от вас, които към момента кълват на това. А персонално аз открих следното – айранът е отлично решето.

Коя е най-шантавата свалка, която са ви ползвали?

Изпращайте ми своите отзиви, препоръки и смахнати истории на имейл [email protected], както и в Инстаграм @alexdimpetrov
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР