Беше неземна! Адмирации за труда и таланта! ?...Ти направо изби

...
Беше неземна! Адмирации за труда и таланта! ?...Ти направо изби
Коментари Харесай

Софи Маринова за Мария Илиева: Направо изби рибата!

" Беше неземна! Адмирации за труда и гения!?...Ти напряко мазета рибата - визия, орнаментика всичко. Адмирации ". Така Софи Маринова разяснява осъществяването на Мария Илиева на втория концерт от новия сезон на " Като две капки вода ", написа Vesti.
       
Беше неземна! Адмирации за труда и гения!? ти съумя не просто да го направи, ти напряко мазета рибата - визия, орнаментика всичко. Адмирации.?

``
реклама

В понеделник поп певицата влезе в облика на ромския славей и изпя нейния шлагер " Плачещо сърце ".

С съвършената си промяна и осъществяване Мария Илиева завоюва журито и публиката и стана спечелилият на вечерта.

Софи Маринова, която беше участник в шоуто предходната година, е в чужбина, по тази причина не участва на лайфа, само че по-късно тя разгласява няколко видеа и фотоси от представянето на Мария и я обсипа с похвали.

" Браво, Мария ", написа Софи в профила си в Instagram.

Вълна от мнения заля обществените мрежи след осъществяването на Мария Илиева.

Ето някои от тях:

" Мария ги умъртви!Най-добрата реплика за мен досега! " " СТРАХОТНА ИМИТАЦИЯ! " " Заслужена победа, отлично. " " Най положителната в този сезон. " " Когато в действителност най-най-добрата реплика победи, и всички сме удовлетворени и мирясаме. "

" Специално за този облик бях извънредно обезпокоена. На генералната подготовка ми се получи по-добре, след това не можах да овладея душeвността си ", разяснява Мария Илиева в предаването " Здравей, България ".

" Благодаря на журито и на моите сътрудници, че ми дадоха високи оценки и на публиката, която гласоподава. Много съм щастлива, че това извънредно за мен тестване беше оценено по този метод ", сподели още тя. 

Цялото изявление с Мария Илиева вижте във видеото горе.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР