Беше ми забранено да присъствам на церемонията за наградите БАФТА

...
Беше ми забранено да присъствам на церемонията за наградите БАФТА
Коментари Харесай

Христо Грозев счита САЩ за безопасно място: Ще присъствам на Оскар-ите на 20 март

" Беше ми неразрешено да участвам на церемонията за премиите БАФТА поради заплаха и за останалите. Все отново, там участва елитът в киното и представител на кралското семейство - Принц Уилям, който е патрон на събитието ".

Това разяснява в „ Здравей, България ” проверяващият публицист Христо Грозев, който лондонската полиция не позволи до церемонията.

„ Не съм осведомен в детайли с информацията, с която разполага полицията в няколко страни в Европа. Факт е, че има интензивно разследване, следствие на опит за нападение. Очевидно, нито ми е дадена цялостна информация по тематиката, нито аз мога да я споделя. Самият факт, че даже британската полиция е посъветвала уредниците на събитието БАФТА да не бъда позволен, демонстрира, че има такава справедлива информация ”, изясни той.

Във връзка с премиите „ Оскар ”, той разгласи, че ще участва на събитието на 20 март.

„ През последните 40-50 години в Съединени американски щати не е имало опити за нападение на съветските служби, до момента в който, за жалост, в Англия имаше сполучливи такива ”, добави Грозев.

Журналистът не вижда сюжет за мир без загуба на Русия във войната. „ Единственият различен вид за завършек на спора би бил, в случай че има вътрешен прелом в Русия. Например, икономическият хайлайф в страната да си оформи нещо като елиминиране на върхушката на Путин ”, е мнението му.

По думите му вътрешнополитически придвижвания в Русия ще сложат завършек на войната преди да има действителна чисто военна загуба от съветска страна. „ Реалният резултат на глобите върху джоба на междинния относително безпаричен руснак ще се усети в средата на тази година ”, сподели Грозев.

Той изясни, че по информация, която получава от източници, близки до Кремъл, е имало предпочитание Русия да си сътвори някакъв различен знак на победа - посредством бомбардировки на гражданска инфраструктура да се образува нов поток бежанци към Европа, с цел да бъде Евросъюзът изтощен от помощта към Украйна и да стартира напън върху Зеленски.

Грозев предизвести, че стартира действителна военна помощ на Русия от Китай.

„ Това е съществено терзание. Мисля, че идващите няколко дни ще забележим доказателства от американска страна. Това е главното терзание в Белия дом във връзка с войната. Става въпрос главно за даване на изчезнала електроника. Китай е подготвен даже да даде ракети, в случай че се стигне до такава степен ”, акцентира той.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР