Беше меко казано предизвикателна седмица за принца и принцесата на

...
Беше меко казано предизвикателна седмица за принца и принцесата на
Коментари Харесай

Принц Уилям „слага смело лице“ след скандала с редактирането на снимки – и има едно желание

Беше меко казано предизвикателна седмица за принца и принцесата на Уелс, защото фотографията, която пуснаха за Деня на майката, беше бързо отдръпнат от новинарските организации на съображение съмнение за „ операция “ и настъпи безпорядък.

От смешки, направени от краля на Нидерландия, бодливи мнения от Белия дом и една от новинарските организации, сравняващи кралското семейство със Северна Корея и казващи, че те към този момент не са „ приближен източник “ – това е Трудно е да си представим какъв брой по-лошо можеше да бъде публикуването на фамилна фотография.

Кралски специалист обаче похвали принц Уилям за това, че „ поставя самоуверено лице “ и продължава с формалните си задължения, както е планувано, на фона на рецензиите, само че твърди, че Уилям евентуално има единствено едно предпочитание в лицето на всичко.

Експертът Джени Бонд сподели на OK! че Уилям трябваше да направи „ смела физиономия “ макар големия надзор, на който са подложени той и брачната половинка му, до момента в който тя се възвръща уединено от коремна интервенция, която претърп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР