Беше любезен и делови, поздрави ме за работата, която върша

...
Беше любезен и делови, поздрави ме за работата, която върша
Коментари Харесай

Манол Пейков: Костадинов от ”Възраждане” ми се обади, за да ме поздрави за доброто дело

Беше общителен и настоятелен, поздрави ме за работата, която правя и ме попита дали може да ми изпрати запитването за потребност от генератори на сдружение " Кирил и Методий " от Болград (което самите те са изпратили до държавната ни администрация).

Отвърнах му че да, несъмнено – в действителност аз към този момент ги имам поради, видял съм писмото (публикувано в медиите) само че нямам пряк контакт и не зная какви тъкмо са им потребностите. Обеща, че секретарят на комисията ще ми ги изпрати. Добави също, че решението дали да изпратим генератори точно там (или някъде другаде) си е напълно наше – въпреки всичко акцията е дарителска. И отново ме поздрави за положителното дело.

Нямам визия по какъв начин похвалата за събирането на пари за генератори за премазаната от съветския имперски ботуш Украйна се връзва в персоналния му ценностен мавзолей с настоятелните апели за овакантяване на Европейския съюз и за присъединение на България към евразийската " зона на въздействие ". Бях прекомерно сънен, с цел да попитам.
Пък и не е диалог за по телефона.

 

Манол Пейков, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР