Беше излязъл около 30 минути по-рано от класната стая, където

...
Беше излязъл около 30 минути по-рано от класната стая, където
Коментари Харесай

Скандал! Шампионът По Щанги Божидар Спретна Екшън На Матурата! Ти Мене Познаваш Ли Ме!

„ Беше излязъл към 30 минути по-рано от класната стая, където полагаше матура по география и настояваше да си получи назад мобилния телефон тъй като доста, но доста бързал. Опитах се да му обясня, че има правила, които са доста строги и че нямам право да го пусна преди този момент. Скръсти ръце против мен и се озъби: „ Ти мене познаваш ли ме? “. Признавам си, че не го познавам, само че ми стана безпределно неприятно от сходно държание на младеж. Позвъних в РПУ-то, от там пратиха дежурните и те го водиха със себе си. След това разбрах кой е, само че това с нищо не трансформира отношението ми, може да си доста заслужил, може да си огромен воин, само че това не те прави друг. Напротив, откакто си първенец би трябвало да си за пример…Обясненията му, че доста бърза, тъй като ще изтърве кантара на надпреварите в Хасково същия ден ми се сториха много нелепи “, разяснява дългогодишната педагожка пред в. " Монитор ".

По думите ѝ след случката от 23 май тя излязла в отпуск и по това време била потърсена първо от треньора на щангиста Пламен Братойчев, а по-късно и от самия Андреев, с цел да ѝ се извиняват, само че тя отказала да се среща с тях.

Близки на Божидар останаха сюрпризирани от случката, съгласно тях до момента в който 21-годишният юноша от село Тополчане учел в спортното нямало сходни изцепки. Предполагат че е бил под влияние на страстта и идното съревнование, което било значимо за подготовката му по пътя към олимпиадата в Токио следващата година и международното състезание.

От ОД на МВР- Сливен потвърдиха случката, на младия спортист била направена джука забележка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР