Беше излишно това упорство от страна на президента, каза пред

...
Беше излишно това упорство от страна на президента, каза пред
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Упорството на президента беше излишно

Беше ненужно това твърдоглавие от страна на президента, сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на Обединените патриоти и водач на "Атака " Волен Сидеров.

Радвам се, че той се е коригирал, тъй като другояче влизахме в един спор, от който нямаше потребност. Следваше една борба на инат, която е непотребна и нездравословна за държавта. Така че поздраяввам го за решението, не може страната да стои без вътрешен министър. Всяко безредие води до безпорядък, съобщи Сидеров във връзка подписването на указа за освобождението на претендента за министър на вътрешните работи Младен Маринов от поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Идеята на съдружния съвет беше да се поправя това неразбирателство и самолюбие, че той не е известен. След като това беше беше направено, бавенето щеше да е преднамерено, добави ръководителят на ПГ на Обединените патриоти.

Нека това да е поука за бъдещи дейности и да не оставя подозрения за занемаряване и неуважение. Понякога неналичието на диалог води до изостряне и ненужно напрежение, уточни Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР