Беше даден бегъл поглед в изоставен клон на Макдоналдс от

...
Беше даден бегъл поглед в изоставен клон на Макдоналдс от
Коментари Харесай

Вътре в изоставен клон на Макдоналдс от 80-те години на миналия век, който все още има мръсни скари и машина за напитки

Беше даден незадълбочен взор в зарязан клон на Макдоналдс от 80-те години, който към момента има мръсни скари и машина за питиета.

Краткото част от фрагментите е качена от акаунта на Triangle of Mass в YouTube. Но доста хора откриха видеото за прекомерно „ страховито “, макар че стана вирусно повече от един милион пъти. Обикновено място за хубави мемоари и щастливи ястия, празните пространства наподобяват замръзнали във времето с тъмен саундтрак, осигуряващ злокобната поддръжка за извън- машини за сода с фурми и каси за клиенти, защото ресторантът наподобява лишен.

The Irish Star оповестява, че основателят на наличието е написал: „ Вътре беше полуда единствено като си помисля, че всичко, което е останало там през годините, събира прах… Да си помисля, че хората са привикнали работя там и хапвам там, а спомените, споделени тук в този Макдоналдс, са просто луди за мен! "

В раздела за мнения доста хора показаха възприятията си и споделиха какъв брой тъжно намират видеоклипа. Един човек написа: „ Цялото място...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР