"Бесен съм най-много на себе си, че не можах да

...
"Бесен съм най-много на себе си, че не можах да
Коментари Харесай

Бащата на битото от акушерка бебе: Бесен съм на себе си, че не можах да защитя детето

"Бесен съм най-вече на себе си, че не можах да защитя детето си. Със брачната половинка ми сме "Парагаф 22 ". Ако не даваме лекарства на Никол, тя прави гърчове, само че с хапчетата се поврежда черния дроб, бъбреци, яйчници ". За тези премеждия описа бащата на пребитото от акушерка кърмаче през 2015 година пред Софийския апелативен съд.
Днес делото против Емилия Ковачева, която е наказана на 18 година затвор, завърши на втора инстанция. Трима съдии оповестиха, че ще се произнесат по делото в период. На процедура това значи, че магистратите или ще потвърдят присъдата на акушерката, или ще върнат делото на долната инстанция за ново разглеждане, само че тя няма да бъде оправдана.
Семейството на Никол изиска по-тежка присъда за акушерката с претекстове, че тя е нанесла пагубни за развиването на детето вреди. В съда още веднъж се чуха обстоятелствата към случая - 4-дневното дете е получило 11 удара с пестник в главата и тялото за 4 мин. След това било притискано в легълцето му. Детето е могло да получи доста по-рано помощ, сподели адвокатката на родителите на Никол.
"Съжалявам за случилото се ", бяха думите на подсъдимата. Тя изиска да бъде оправдана или най-малко присъдата й да е по-лека, защото имала възрастни родители и деца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР