Бесен е меко казано за състоянието на Даниел Петканов в

...
Бесен е меко казано за състоянието на Даниел Петканов в
Коментари Харесай

Даниел Петканов изригна: Александра, ти не си майка, ти си...

Бесен е меко казано за положението на Даниел Петканов в мига, в който видя следващия " героизъм " на някогашната си брачна половинка. Лудия кореспондент, който се грижи за сина си доста повече от майка му, откогато са разведени, желае да получи цялостните права над детето.



Знаем, че когато дребният Габриел си счупи ключицата и плачеше, тъй като би трябвало да носи ортеза месеци наред, до него - и в болничното заведение, и вкъщи, беше татко му. А майка му си печеше Д-то и се веселеше в Гърция. Днес Богданска шокира с ново 20 и към този момент мина всички граници на съответното за един родител държание. А точно - снима се и се пусна без никакви облекла в нета.

Явно Александра, която бе отхвърлена и от гаджето на Анелия - Любомир Захаринов (с който преспа), гневно си търси мъж. И въобще не се замисля, че детето й е към този момент огромно и осъзнава всичко, което вижда.

Алекс Богданска се пусна топлес, все едно е на кастинг за роля във филм за възрастни. Бруталният кадър лъсна в нейно стори, само че беше свален със скрийншот и мигновено изпратен на Даниел. Това минало границата на търпението на Петканов, който изригнал, че няма да остави нещата по този начин.

" Александра, ти не си майка, ти си... хайде да не споделям какво си и какво правиш, тъй като имаме общо дете. Но това дете няма да пораства в сходна евтина и мръсна среда. Аз ще го отгледам, а ти си гледай животеца ", скочил Дани, разкриват близки до него източници.

Разбира се, Петканов няма желание да не разрешава на Александра да се грижи за сина им, само че желал детето да бъде при него през по-голямата част от времето.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР