Берое загуби втората си контрола в спортна зала Стара Загора

...
Берое загуби втората си контрола в спортна зала Стара Загора
Коментари Харесай

Берое с тежка загуба от румънци в контрола

Берое загуби втората си контрола в спортна зала " Стара Загора " от отбора на Университатя Крайова с 58:88. Умората в отбора на домакините натежа в днешната среща и това си пролича в хода на целия дуел.

Берое стартира добре днешния мач, само че все пак след няколко минути гостите съумяха да поведат. В средата на частта " зелените " изравниха, само че до края Университатя съумя да поддържа въпреки и минимална преднина. В заключителните секунди гостите означиха на два пъти и затвориха частта при 20:12 в своя изгода.

Далеч по-резултатни бяха вторите 10 минути на дуела. И двата отбора съумяха да намерят верния път към противниковия панер. Румънският отбор продължи да бъде по-свежия на игрището. Това си пролича от няколко сполучливи набези в заключителните минути преди почивката. Паузата в мача пристигна при резултат 33:45.

След почивката умората в редиците на Берое излезе на напред във времето. Старозагорци отстъпиха пред по-агресивната игра на своя конкурент. На този декор гостите подредиха и сполучлива пукотевица от зоната на трите точки. В края на третата четвърт " зелените " към този момент изоставаха с 28 точки от румънския си съперник - 44:72.

В последната четвърт картината на терена не се промени значително. Дистанцията в резултата се резервира към 30 точки. Последната сирена пристигна при 88:58 в употребява на Университатя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР