Берое загуби с 0:2 втората си контрола от подготовката в

...
Берое загуби с 0:2 втората си контрола от подготовката в
Коментари Харесай

Берое пак загуби, този път от Рубин

Берое загуби с 0:2 втората си контрола от подготовката в Турция против Рубин Казан. Старозагорци играха едва и отстъпиха във всеки един индикатор против своя конкурент. Във втора поредна инспекция заралии не съумяха да отбележат гол, като за 90-те минути не сътвориха съвсем никакви рискове пред съперниковата врата.

Неофициален дебют за Берое направиха Маск Челич, Педро Енрике и Тонислав Йорданов, само че бразилският бранител получи травма в глезена през второто полувреме и не е ясно какво е неговото положение. Серкан Юсеин не взе присъединяване в контролата.

Първото полувреме мина под превъзходството на противника на Берое, който сътвори доста съществени положения пред вратата на Иван Гошев, само че съумя да осъществя единствено едно от тях.

Още във 2-ата минута Иван Гошев отрази рисков удар с глава на Саплинов след корнер, а при добавката Фамейе уцели напречната греда от непосредствена непосредственост. Малко по-късно Гошев още веднъж се отличи с добра интервенция, отразявайки подъл изстрел от отдалеченост на Кабутов.

Рубин поведе с 1:0 в 17-ата минута, когато след центриране в наказателното поле на Берое, Фамейе със странична ножица засече топката и я прати във вратата на Иван Гошев.

Три минути по-късно Гошев се наложи да отразява рисков удар на Горбунов. В 24-ата минута Фамейе направи доста огромен пропуск на празна врата. Фамейе насочи рисков удар с глава в 26-ата минута, само че топката мина настрана от левия дирек на вратата на Иван Гошев.

Тонислав Йорданов насочи първия прецизен удар за Берое в мача в 37-ата минута, само че Беленов избави.

Горбунов излезе самичък против Иван Гошев в 39-ата минута, само че вратарят на Берое съумя да се намеси и да избие в кронер.

Берое и Рубин приключиха първото полувреме в понижени сформира, откакто Симеон Мечев се спречка с Жотов в 43-ата минута. Съдията сподели директни червени картони на двамата играчи, които колкото да бяха разтървани.

Двата тима започнаха второто полувреме с по 11 футболисти, като Калоян Кръстев влезе на мястото на изгонения Мечев.

Второто полувреме стартира с доста огромна заплаха пред вратата на Иван Караджов. Камил Мулин излезе самичък против Караджов, само че нападателят стреля в навън.

Руслан Безруков стреля от дребен ъгъл в 61-ата минута, само че Иван Караджов избави.

Седем минути по-късно резултатът стана 2:0, откакто Камил Мулин вкара топката във вратата на Караджов.

Педро Енрике получи травма в глезена в 72-ат минута и наложително бе сменен от Симеон Германов.

Следващата контрола на Берое е против полския Подбескидже на 24 януари.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР