„Берое“загуби от „Етър“ с 1:2 в двубой от 23 кръг

...
„Берое“загуби от „Етър“ с 1:2 в двубой от 23 кръг
Коментари Харесай

Етър завоюва ценна победа в Стара Загора

„ Берое “загуби от „ Етър “ с 1:2 в дуел от 23 кръг на шампионата. Гостите откриха резултата в 31-та минута посредством Преслав Боруков, а още веднъж той удвои в 66-та след удар с глава. Алиун Фал върна едно попaдение в 79-та минута, само че до края не падна ново попадение и „ Берое “ загуби срещата.

С триумфа си " болярите " се отлепиха от дъното и съумяха да се изкачат на 11-ата позиция в класирането, измествайки Ботев Враца, Славия и Монтана. От своя страна Берое пропусна отличен късмет да се изравни с Арда на четвъртото място.

„ Берое “ стартира по-активно срещата и стигна до две следващи центрирания в началните минути, само че отбраната на гостите се оправи.

В 5-та минута Стоянов се опита да откри с дълъг пас Камбуров, който обаче не съумя да стигне до топката и Иванов улови.

Минута по-късно Фал получи пред наказателното поле и изведе Камбуров, който насочи удар в придвижване, само че топката мина на сантиметри от гредата.

В ответната офанзива Коуку опита удар от дъгата, само че топката рикошира и Ганев съумя да се намеси.

Конте получи топката на фланга в 12-та минута, проби откри Фал, който съумя да стреля доста тъкмо в долния ляв ъгъл, само че Иванов се намеси ужасно и избави.

Иван Минчев извърши директен свободен удар в 17-та минута, само че право в ръцете на Иванов.

В ответната офанзива Кнежевич съумя да се пребори пред пеналта и да шутира, само че Ганев не бе усложнен и улови.

Макоута също стреля от границата на наказателното поле минута по-късно, само че Христо Иванов избави.

В 26-та минута Коуку получи дълъг пас зад защитата, овладя самичък против Ганев и стреля, само че ударът му мина около вратата.

В началните минути на втората част „ Берое “ провежда няколко положителни офанзиви, само че не съумя да сътвори сериозна заплаха.

Макоута напредна в 49-та минута и откри Фал, който стреля от наказателното поле, само че право в ръцете на Иванов.

Минута по-късно Цветков откри Фал с дълъг пас. Нападателят напредна и навлезе в пеналта, само че с последното допиране си поведе дълго и Иванов се намеси.

„ Берое “ продължи да нападна в идващите минути. Първо Камбуров бе блокиран и откри Василев, който стреля над вратата.

В 53-та минута Камбуров овладя в пеналта и даде за Конте, който шутира извънредно мощно, само че топката мина на сантиметри от гредата.

Пет минути по-късно Стоянов напредна по фланга и центрира в пеналта, където Цветков овладя и шутира мощно, само че топката мина над вратата.

В 62-та минута Мечев стреля от директен свободен удар, Ганев мазета, само че топката попадна в Коуку, който центрира остро, а Крачунов прати топката над вратата след удар с глава от няколко метра.

Резултатът бе подсилен в 66-та минута, когато топката бе центрирана в наказателното поле, там Крачунов игра с глава, а Боруков вкара второто си попадение след удар с глава от близка отдалеченост – 0:2.

В 69-та минута Макоута замени подавания с Кукула и стреля от границата на наказателното поле, само че топката срещна гредата.

Десет минути по-късно „ Берое “ понижи резултата. Василев получи пред наказателното поле и откри Фал, който се обърна и прати топката в мрежата с удар по земя – 1:2

„ Берое “ продължи да търси попадение, само че не съумя да заплаши съществено вратата на противника.

В последната минута Октавио центрира, а Стоянов нанесе удар с глава, само че не затрудни Иванов.

В добавеното време играта бе прекомерно накъсана и не се стигна до удар към някоя от вратите.

Четири минути по-късно Коуку засече с глава центрирана от левия фланг топка, само че Ганев мазета в корнер.

След осъществяването на корнера Иванов игра с глава, а топката доближи до Боруков, който я прати в мрежата от близка отдалеченост – 0:1.

Кацаров насочи удар от границата на пеналта в 39-та минута, само че право в ръцете на Ганев.

Минута по-късно Камбуров получи в наказателното поле след осъществяване на тъч, проби през двама бранители, само че в последна сметка не съумя да насочи удар и Иванов се намеси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР