Берое задържа двама от основните си български играчи, пише Тема

...
Берое задържа двама от основните си български играчи, пише Тема
Коментари Харесай

Берое успя да преподпише с двама

Берое задържа двама от главните си български играчи, написа " Тема Спорт ". Това са халфовете Александър Цветков и Иван Минчев. Техните контракти с клуба бяха до края на сезона. След известни договаряния с управлението и двамата взеха решение да останат под Аязмото за още един сезон - до лятото на 2022 година.

Цветков и Минчев са съществени фигури в състава на Димитър Димитров. Наставникът е държал двамата да останат и шефовете са създали всичко допустимо това да се случи. Минчев е бил в полезрението на Левски, само че от Берое са побързали да го обвържат за още един сезон. От Арда пък са се ослушвали за Цветков.

И двамата полузащитници пристигнаха в Стара Загора през лятото на 2018 година като свободни сътрудници. Минчев дойде от Славия, откакто бе спечелил Купата на България, а Цветков мина при заралии от Черно море.

С изтичащи контракти в Берое са още трима български играчи - Александър Василев, Крум Стоянов и Димо Бакалов. Засега обаче няма индикации, че те ще останат под Аязмото. От чужденците съвсем несъмнено ще бъде освободен вратарят Душан Перниш, чийто договор също е до края на сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР