Берое води с 2:0 на Левски след 50 минути игра!

...
Берое води с 2:0 на Левски след 50 минути игра!
Коментари Харесай

На живо с Gong.bg: Левски намали пасива, губи с 1:2 от Берое!

Берое води с 2:0 на Левски след 50 минути игра! Педро Еуженио и Камен Хаджиев означиха головете за гостите. Двубоят на "Георги Аспарухов " стартира в 17,30 часа и може да бъде следен по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY. В GONG.BG ще следим мача минута по минута.

Мачът стартира ужасно за гостите, които още в 3-ата минута се оказаха напред в резултата. Това се случи след извънредно осъществяване на Педро Еуженио, възползвал се от неприятно излизане напред на Божидар Митрев. Роля имаше и Матеус Леони, който изведе добре португалеца. До голмайстора бе Холмар Ейолфсон, който не съумя да му отнеме топката, а единствено с едно придвижване от дребен ъгъл съумя да трансферира Митрев.

След гола Берое продължи да играе по-добре, а в 11-ата минута Еуженио бе покрай втори гол. От фаул от дребен ъгъл португалецът изненадващо стреля непосредствено, а топката срещна напречната греда.

Едва след 25-ата минута Левски стартира да играе малко по-добре и да основава по-стойностни офанзиви в половината на противника. Удари с глава на Роман Прохазка и Станислав Костов настрана от вратата бяха най-опасното за домакините. Фигерейдо и Паулиньо също се регистрираха с неточни изстрели, до момента в който Берое продължаваше да прави рискови скоростни офанзиви. При една от тях Еуженио с глава засече центриране на Мартин Камбуров и уцели външната страна на страничния дирек.

Така се стигна до 43-ата минута, в която Роман Прохазка подаде към Костов в наказателното поле, а нападателят се строполи на земята след прикосновение с Иван Иванов. Телевизионните повторения също не съумяха да покажат ясно обстановката, само че съдията Станислав Ставров бе безапелационен и уточни бялата точка. Зад топката застана Прохазка, чийто удар бе ослепително избавен от Душан Перниш.

Ето и съставите на двата тима:

Левски: Митрев - Фигерейдо, Ейолфсон, Яблонски, Цветкович - Гомес, Тиам - Паулиньо, Костов, Прохазка - Буш

Берое: Перниш - Леони, Хаджиев, Иванов, Желев - Охене, Райнов, Цонев - Еуженио, Камбуров, Бригидо
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР