Берое удари Левски в мач от 15-ия кръг на Първа

...
Берое удари Левски в мач от 15-ия кръг на Първа
Коментари Харесай

Берое препъна и Левски

" Берое " удари " Левски " в мач от 15-ия кръг на Първа лига - 2:1 в Стара Загора. В предходния рунд старозагорци биха различен отбор с искания за призово класиране - " Локомотив " (Пловдив), освен това на " Лаута ".

Джани Политано откри в 4-ата минута, а в 45-ата Кристиан Димитров изравни. По-късно обаче дуелът приключи неприятно за бранителя. В 73-тата той сбърка, пасът му бе пресречен от Леандро Годой и той преодоля Николай Михайлов за 2:1.

" Беройци " са осми и с добър късмет за топ 6. " Сините " заемат четвъртото място - на 3 т. от третия ЦСКА-София, който по-рано през днешния ден приключи 0:0 с " Арда ". Начело е " Черно море ", който е с мач повече и 3 т. пред " алените ". " Лудогорец " приема " Хебър " в неделя и е пети, само че с 3 мача по-малко.

" Берое " записа първа победа над " Левски " от близо 3 години.

След гола на домакините, гостите последователно поеха самодейността и разумно стигнаха до тъждество след безредие в наказателното поле.

" Левски " имаше предимство през втората част. Те имаха няколко обстановки, разкрили се пред Цунами, Рикардиньо, Фадига... 

Допуснаха обаче неточност и беройци ги наказаха, а до края резултатът остана неизменен. Най-добрата опция имаше Цунами с глава, само че топката мина край рамката.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР