Берое стартира своята нова кампания - Да играем футбол в

...
Берое стартира своята нова кампания - Да играем футбол в
Коментари Харесай

Берое стартира кампанията Да играем футбол в училище

Берое започва своята нова акция - " Да играем футбол в учебно заведение ". Проектът е създаден в сходство с един от главните цели на Министерството на младежта и спорта - развиване и поощряване на учащите към систематична физическа интензивност и упражняване на спорт /футбол/ като средство за здравословен метод на живот, физическо и духовно развиване.

" Кампанията стартира с посещаване на СУ " Железник ", а посетители на децата от 1 до 4 клас бяха футболистите от представителния отбор Мирослав Енчев и Симеон Мечев, треньори от ДЮШ на клуба, изп. шеф Стелиян Попчев и треньорът на мъжкия отбор Иван Желев.

Всички дружно участваха в демонстративни игри и уроци, а играчите на " Берое " се снимаха с всички и раздадоха доста подписи. Всички участници получиха билет за идния в петък мач против " Арда ", а най-активните завоюваха и още беройски награди. Следващата седмица следва посещаване във II ОУ " П.Р.Славейков ".

Дейностите, планувани в " Да играем футбол в учебно заведение с ПФК Берое ", са част от ограниченията ни за увеличение на позитивното влияние на заниманията с футбол, ориентирани към целевата група - децата от начален стадий на образование в учебните заведения. Основните ни цели са за възстановяване и повишение успеваемостта от активността за развиване на спорта за учащи, поощряване на учениците от начален стадий на образование в учебните заведения към физическа интензивност и редовно упражняване на спорта футбол като средство за здравословен метод на живот, физическо и духовно развиване.

Освен това имаме предпочитание за разпространение на марката " Берое " измежду децата в града, както и да осигурим условия за реализиране на подготвителна и спортна активност на учениците с достъп до футболните бази и квалифицирани треньорски фрагменти ", оповестяват в формалния уебсайт на заралии.
 В Берое чакат значима среща
В Берое чакат значима среща

Ще бъде другата седмица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР