Берое (Стара Загора) записа много важна победа у дома в

...
Берое (Стара Загора) записа много важна победа у дома в
Коментари Харесай

Берое постигна победа срещу Балкан

Берое (Стара Загора) записа доста значима победа вкъщи в НБЛ. Старозагорци завоюваха с 94:90 (29:16, 21:21, 21:16, 23:37) вкъщи против Балкан (Ботевград).

Мачът беше забавен и трагичен до края, като домакините започнаха мощно дуела и преобладаваха на терена, а късният взлом за поврат на Балкан се оказа непълен. Драмата обаче се резервира до края, като разликата бе свалена в последните минути и гостите имаха късмет за цялостен поврат до последните секунди.

В състава на Берое за този мач се завърна Седариан Рейнс. Джеймс Гавин изигра доста мощен дуел и наниза 30 точки за триумфа, като записа и 6 неточности. С 19 се отличи националът Николай Стоянов, като той хвана и 7 битки. 12 точки записа Дерик Джийн, а Брейди Роуз - 11.

За гостите от Балкан Давонта Джордан приключи с 18 точки, 18 записа и Дарко Балабан, 15 плюс 10 битки - капитанът Димитър Димитров, а 10 - Божидар Аврамов. На асистенция от дабъл дабъл бе Сияни Чеймбърс - 13 точки и 9 завършващи подавания.

Това е шеста победа за Берое, като отборът има и пет провали до моменти. В идващия кръг старозагорци са посетители на Академик Пловдив.

Поражението е четвърто за Балкан за сезона. В идващия си мач " зелените " посрещат Черно море Тича, само че преди този момент имат отмора.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР