"Берое" /Стара Загора/ спечели българското дерби в Топ 8 на

...
"Берое" /Стара Загора/ спечели българското дерби в Топ 8 на
Коментари Харесай

Монтана загуби българското дерби на Адриатическата лига

"Берое " /Стара Загора/ завоюва българското дерби в Топ 8 на Адриатическата лига, откакто се наложи вкъщи над "Монтана " със 76:70. Това бе втора победа за отбора против този противник в последната седмица.
След този дуел тимът от Стара Загора е с три триумфа и шест провали, до момента в който отборът на Стефан Михайлов е с баланс 5:4.
В идващия кръг "Берое " /Стара Загора/ гостува на "Медвешчак ", до момента в който "Монтана " приема "Будучност ".
Гостите взеха самодейността през цялото време и още в средата на първата част поведоха с двуцифрена разлика. Баскетболистките на Таня Гатева обаче отвърнаха със серия от 12:1 и след 10 минути игра имаха най-малък задатък от 1 точка. Подемът в играта на домакините продължи и през втория интервал и на почивката те се отдръпнаха при резултат 41-34 в своя изгода.
След паузата мачът вървеше относително равностойно, а преди последната четвърт преднината на "Берое " /Стара Загора/ бе 10 точки. В заключителните минути "Монтана " се приближи единствено на 4 точки от своя противник, само че домакините удържаха задатъка си и не позволиха поврат.
Най-резултатна за триумфа бе Джордан Рейнолдс, която означи 20 точки. С 18 е Тиара Банкс.
За "Монтана " Сара Бут приключи с дабъл-дабъл от 18 точки и 16 битки. Цветомира Шаренкапова вкара 13 точки, 12 има Христина Иванова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР