Берое спечели убедително домакинството си над Теодо (Тиват) с 99:77.

...
Берое спечели убедително домакинството си над Теодо (Тиват) с 99:77.
Коментари Харесай

Любо Минчев: Победата беше задължителна


Берое завоюва безапелационно семейството си над Теодо (Тиват) с 99:77. Успехът бе втори за старозагорци от Група „ Е “ на Балканската лига. Беройци си върнаха на отбора от Черна гора за позволената загуба при предходната среща на двата отбора преди две седмици. „ Зелените “ не оставиха никакво подозрение в надмощието си и даже в хода на дуела водиха с преднина от цели 37 точки. Леко разпределяне в края стопи преднината на домакините, само че за повече и дума не можеше да става.




След дуела старши треньорът Любо Минчев изрази задоволството от играта на отбора в първата част и разкритикува дейностите на своите играчи в заключителните минути. Специалистът акцентира, че Берое няма право на повече неверни стъпки в конкуренцията.

„ Победата беше наложителна. От тук нататък би трябвало да събираме точки, с цел да се класираме в идната фаза. Генерално ще разделя дуела на две елементи. Доволен съм от представянето ни в първото полувреме. Играхме добре в нахлуване и отбрана. Абсолютно неудовлетворен съм от втората част. Отдавам случилото се след почивката на задатъка от 30 точки. Успяхме още първоначално да създадем сериозна разлика. Не ми харесва обаче по какъв начин подходихме след почивката. Теодо заигра по-агресивно и съумяха да ни извадят от ритъма ни на игра. Тепърва от тук нататък можем да стартираме естествен подготвителен развой. Доволен съм от дебюта на новото попълнение “, разяснява Минчев.

Симеон Илиев отдаде значимото на завръщането в отбора на тримата национали – Павел Маринов, Станислав Ваклинов и Николай Стоянов.

„ Радвам се, че победихме. Беше наложителна победа за нас, защото натрупахме три загуби в шампионата. Всеки един дуел е доста значим за нас. Имаме доста да работим. Само от два дни сме дружно в тима. Имахме някои национали. Можехме да играем по-добре в отбрана през втората част, само че се надявам, че ще подобрим играта си. Присъствието на Стоянов, Маринов и Ваклинов се усети. С тях сме по-свежи и нападателни “, съобщи Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР