Берое ще стартира днес подготовка за пролетния дял в първенството.

...
Берое ще стартира днес подготовка за пролетния дял в първенството.
Коментари Харесай

COVID-19 удари Берое преди старта на подготовката?

Берое ще започва през днешния ден подготовка за пролетния дял в шампионата. Решението на министъра на енергетиката Александър Николов незабавно да приключи контракта на клуба с Топлоелектрическа централа „ Марица Изток 2”, което на процедура приключи финансирането на тима, породи разнопосочни реакции и умъртви очакванията на заралии за мощен сезон. Проблемите пред тима обаче не свършват. Тимът е обиден съществено от новата Коронавирус вълна, твърди „ Мач Телеграф”.

Четирима футболисти ще пропуснат днешното първо занятие, наранени от ковид. С позитивни проби са Даниел Генов и Георги Динков. Със признаци е и младият вратар Иван Гошев. Нападателят Алиун Фал е съобщил, че е контактен на инфектирани и е под карантина със фамилията си, заради което ще пропусне старта на подготовката. Очаква се в идващите дни да дойде в Стара Загора.

Бразилецът Джонатан Перейра още преди празниците е прецизирал, че билетите за обраният му полет към България са за 10 януари. Очаква се той да бъде в Стара Загора на следващия ден. Кийлън Лебон е допустимо да закъснее поради промени на полети от Франция. Стив Фуртадо и Умар Камара са на Купата на Африка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР