Берое ще бъде воден от чужд треньор през новия сезон,

...
Берое ще бъде воден от чужд треньор през новия сезон,
Коментари Харесай

Берое се разбра с треньор от чужбина

Берое ще бъде воден от непознат треньор през новия сезон, написа " Тема Спорт ". Сегашният ментор Николай Киров ще напусне поста след актуалната акция, а заралии са се насочили към иностранец. Белия пое тима на пожар по средата на есенния дял след напускането на Петър Хубчев. Заради разтърсеното положение на клуба обаче представянето на отбора също бе нерешително. И под управлението на Белия заралии играят в последната група на Първа лига. Обсъждани са няколко имена и до десетина дни ще бъде определен ментор.

Очаква се през тази седмица да има и изясненост за бъдещите вложители в клуба. Както " Тема Спорт " към този момент писа, сега се водят диалози с задгранична компания, която да вземе мажоритарния пакет в акции, които сега са в ръцете на фенско съдружие. Очакванията са, че вложителят ще пристигна с нов старши треньор. Заговори се, че има вид под аязмото да се завърне и Петър Хубчев, само че това няма да се случи. Бившият народен селекционер е вид и за Арда, за където е спряган и Николай Киров.

За идното домакинство на Пирин Благоевград Николай Киров съвсем несъмнено няма да може да разчита на нападателя Вини Трибуле. Французинът е малтретиран от травма и е малко евентуално да се възвърне за мача с орлетата. Двубоят е в сряда от 19:00 часа. С проблеми през предходната седмица бе и различен таран - Калоян Кръстев, само че българинът попадна в групата при равенството със Спартак Варна и се появи в игра в 63-ата минута, когато размени Тонислав Йорданов. Заралии нямат други проблеми с контузени играчи, само че за идния мач с Пирин осъден ще бъде Спас Георгиев, който получи петия си жълт картон от началото на сезона против соколите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР