Берое се класира за осминафиналите за Купата на България след

...
Берое се класира за осминафиналите за Купата на България след
Коментари Харесай

Невероятна драма в Благоевград! Берое отстрани Пирин след зашеметяващ обрат за 10 минути

Берое се класира за осминафиналите за Купата на България след трагична победа с 4:3 над Пирин в Благоевград. Старозагорци губеха с 1:3 до 81-ата минута след хеттрик на Преслав Йорданов, само че с голове на Алиун Фал съумяха да изравнят. В добавеното време Гаюс Макута вкара победното попадение за заралии. Конгоанецът вкара и за 1:1.

Двубоят започва чудесно за " орлетата ". Още в 5-ата минута Преслав Йорданов откри резултата. Таранът на домакините беше прецизен с глава, откакто се възползва от подаване на Аийна и неразчетено излизане на вратаря Василев.
 Снимка 501733
Източник:

В 41-ата минута въпреки всичко голмайсторът на гостите Макоута изравни след хубава офанзива на Берое. Десетката на заралии се разписа с компактен диагонален изстрел за 1:1.

Секунди преди края на първото полувреме Йорданов още веднъж даде задатък на " орлетата " след нов гол с глава.
 Снимка 501734
Източник:

Втората част стартира с офанзиви на гостите, които получиха право да изпълнят дузпа в 50-ата минута, която Николай Бодуров бурно оспорваше. Зад топката застана Иван Минчев, чийто удар бе избавен от Руберто. Наказателният удар обаче бе фиктивен, защото топката удари Бодуров в гърдите.

В 66-ата минута Преслав Йорданов оформи своя хеттрик. Нападателят получи майсторски извеждащ пас от Карачанаков и бе прецизен за 3:1.

В 81-ата минута старозагорци въпреки всичко се върнаха в дуела. Александър Цветков изведе по отличен метод Алиун Фал. Нападателят напред с топка в крайници и останал самичък против вратаря на домакините съумя да го преодолее - 3:2.
 Монтана се изтеза против Извор
Монтана се изтеза против Извор

Тимът на Никола Спасов вкара надвит гол в продължението на срещата

Четири минути по-късно старозагорци изравниха. Фал се оказа най-съобразителен в наказателното поле след безредие и вкара за 3:3.

В третата минута на продължението Фал бе изведен самичък против Роберто, който го фаулира в наказателното поле. Този път зад топката застана Макута, който с невъзмутим удар прати Берое в идната фаза.
 Снимка 501735
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР