Берое се добра до равенство 1:1 при домакинството си на

...
Берое се добра до равенство 1:1 при домакинството си на
Коментари Харесай

Берое се добра до точката срещу Ботев Пд с гол в продълженията

Берое се добра до тъждество 1:1 при семейството си на Ботев Пд в мач от 6-ия кръг на efbet Лига. Антоан Бароан откри резултата в 50-ата, само че Абубакар Тунгара изравни в добавеното време на мача.

Срещата започва под дъжда в Стара Загора, а първият прекрасен късмет бе на сметката на Ботев. В четвъртата минута домакините сбъркаха при изнасянето на топката, което разреши на Самюел Супрайен да отнеме, след което изведе в наказателното Елвис Ману, а някогашният състезател на Лудогорец шутира по тревата, само че на сантиметри от лявата греда на Иван Караджов.

В първите минути играчите на гостите пробваха да наложат напън и по-често се задържаха в половината на Берое. В 15-ата минута Роеи Херман насочи доста забавен изстрел от централния кръг, като опита да трансферира Караджов, само че топката мина над напречната греда.

" Заралии " се посъбудиха и на собствен ред пробваха да провеждат офанзиви към съперниковата врата, като на няколко пъти центрираха топката в наказателното поле на Ботев след корнери или свободни удари, само че до съществени рискове за Хидайет Ханкич по този начин и не се стигна.

В 33-ата минута Серкан Юсеин центрира отляво в наказателното поле, а на далечната греда Димитър Стоянов овладя и шутира мощно, само че над вратата.

Две минути по-късно гостите разиграха през центъра, а Реда Рабей опита удар пред дъгата на наказателното поле, само че топката мина около лявата греда на Караджов.

В 39-ата минута Симеон Мечев чукна леко топката за Юсеин от свободен удар от сериозна отдалеченост, а последният шутира мощно, само че и доста неопределено.

Минута по-късно Ботев имаше превъзходен късмет да открие резултата. Рабей изведе Ману отляво в наказателното поле, а нападателят финтира Стилиян Николов и по-късно шутира в близкия ъгъл, само че Караджов мазета в ъглов удар. След центрирането от корнера Роберто Пунчец отклони на първа греда топката в тялото на Николов и тя се запъти към вратата на Караджов, който обаче съумя да реагира и да избави. Впоследствие топката беше изчистена.

Три минути преди края на първата част Ханкич не съумя да избие по най-хубавия метод топката след центриране от корнер, което разреши на Стив Траоре да стреля в наказателното поле, само че високо над вратата.

Пет минути след началото на второто полувреме Ботев съумя да открие резултата. Рой Херман беше изведен на десния фланг, нахлу в наказателното поле и преодоля поредно Димитър Пиргов и Рука, след което стреля, само че Караджов мазета. Последва добавка обаче на връхлитащия в пеналтерията Бароан, който осъществя във вратата с прекрасен удар - 0:1.

В 55-ата минута гостите бяха доста близо и до второ попадение. Рабей комбинира на десния фланг с Херман, който влезе във вътрешността, настройки си топката и насочи превъзходен фалцов удар с левия крайник пред наказателното поле, а топката се отби от дясната греда на „ замръзналия “ на място Караджов.

Три минути по-късно Димитър Стоянов реши да стреля от далечна отдалеченост и бе прецизен, само че право в ръцете на Ханкич. Това бе и първият прецизен изстрел за домакините.

В идващите минути домакините взеха превес и на няколко пъти заплашиха вратата на своя конкурент след статични положения, само че по този начин и гол не падна.

Дванадесет минути края на постоянното време пред Дилан Мартенс се откри сериозна междина за изстрел фронтално против вратата в дъгата пред наказателното поле, само че Караджов внимаваше и мазета в корнер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР