Берое пусна в продажба 3000 билета за първия си двубой

...
Берое пусна в продажба 3000 билета за първия си двубой
Коментари Харесай

Берое пуска 3000 билета за домакинството срещу Черно море

Берое пусна в продажба 3000 билета за първия си дуел след подновяването на шампионата в efbet Лига. В неделя от 20.30 часа отборът приема Черно море в директен конфликт за място в топ 6. Продажбата на билети за срещата стана допустима, откакто здравният министър издаде заповед, с която позволи наличието на почитатели по стадионите у нас.

Максималната претовареност планувана в заповедта е 30% от потенциала на стадиона. От клуба приканиха последователите да съблюдават условията на управляващите като сядат през две седалки един от различен, съблюдават отдалеченост на входовете и пред касите на стадиона и не се струпват пред и към стадиона преди и след дуела.

Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички последователи ще бъде 5 лв. (от през днешния ден до събота), а в деня на дуела от касите пред стадиона билетът ще коства 8 лв.. Там обаче ще се продават билети единствено в случай че те не бъдат изкупени в предварителната продажба. Билетите за VIP зоната са по 30 лв., в това число и за деца, оповестиха още от Берое.

Предварителната продажба се реализира от Официалния магазин на Берое намиращ се на стадиона, както и в мрежата на eventim. Сезонните абонаментни карти важат за срещата и притежателите им могат да участват на дуела.

Привържениците на гостуващия тим могат да закупят своя билет на касата пред бранша за посетители в деня на мача. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР