Берое проявява интерес към румънския дефанзивен халф Александру Албу, информира

...
Берое проявява интерес към румънския дефанзивен халф Александру Албу, информира
Коментари Харесай

От Берое изпратили оферта за румънски халф

Берое демонстрира интерес към румънския отбранителен халф Александру Албу, осведоми Prosport. Според информацията, от българския клуб са се поинтересували при какви условия могат да привлекат 27-годишния футболист и даже са изпратили оферта за него.

Албу е благосъстоятелност на Конкордия, само че сега играе чартърен в УТА Арад.

През сегашния сезон той е взел присъединяване в 22 мача за седмия в румънския шампионат и е отбелязал 1 гол. Албу се отличава с това, че може да играе и като централен бранител, а и като ляв бек. Той е висок 188 см. и впечатлява със своята физика.

Александру е част от тима на Конкордия от 2015 година, като има 119 мача за този тим. През пролетния полусезон на сезон 2019/20 играе чартърен в Академика Клинчени, за който има 16 мача и 2 гола.

Албу има предложения от няколко тима от румънското състезание, както и от полския Погон Шчечин. 27-годишният футболист няма предпочитание да остане в Конкордия и се чака да напусне след края на сезона. Албу е доста евентуално да разтрогне своя контракт с клуба. efbet Лига 17 кръг, събота 13 февруари  Ботев (Враца) 1:2краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР