Берое продължава усилената работа по селекцията си за новия сезон.

...
Берое продължава усилената работа по селекцията си за новия сезон.
Коментари Харесай

Баскетболният Берое привлече още един американец

Берое продължава усилената работа по селекцията си за новия сезон. Клубът подписа контракт с 22 годишния американец Тревонд Барнс. Третото отвъдокеанско попълнение за старозагорци играе на позиция 4 и 5 и досега е носил екипа на университетския Hampton Pirates Rooster. Това е петият трансфер на тима преди началото на подготовката. До момента с Берое подписаха българите Иван Лилов и Деян Карамфилов, както и американците Тре Моузес и Реджър Дауъл.

Барнс е роден на 20-ти юли 1997г. в Лафайет, щата Алабама. Висок е 206 сантиметра и тежи 95кг. Завършва гимназия в родния си град, след което е признат в университета Хемптън, Вирджиния. С колежанския тим на образователното заведение Тревонд записва 4 сезона в NCAA. За този интервал взима присъединяване в общо 114 дуела, в които се регистрира със 765 точки, 494 битки и 154 блокади.

Последният сезон на американеца е най-силният в неговата кариера. В няколко дуела през месец март тази година записва и най-високите си индикатори по маркирани точки и битки, надлежно 22 и 13.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР