Берое приема ЦСКА - София в един от най-интригуващите двубои

...
Берое приема ЦСКА - София в един от най-интригуващите двубои
Коментари Харесай

ЦСКА - София ще си връща първото място с гостуване в Стара Загора

Берое приема ЦСКА - София в един от най-интригуващите дуели от 19-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадиона в Стара Загора е от 14:15 ч. и ще бъде управителен от Георги Давидов.

Двата тима влизат в срещата от радикално разнообразни позиции. Домакините, водени от Николай Киров, не се показаха по най-хубавия метод през есента и започват втория полусезон от 11-о място. " Червените " пък зимуваха на върха в класирането, само че успеха на Лудогорец против Спартак (Варна) в събота изпрати отбора на Саша Илич на втора позиция.

Заралии направиха доста промени през зимната пауза и привлякоха футболисти за цялостен един тим. В Берое имаше и доста напуснали, като единият от тях е голмайсторът Абубакар Тунгара, който направи трансфер в Арда. Очаква се напролет старозагорци да покажат друго лице, а играчите ще създадат всичко допустимо да сторят това още през днешния ден.
 Киров: Дано покажем първи проблясъци на по-добро лице Киров: Дано покажем първи проблясъци на по-добро лице
ЦСКА - София продължава да преследва главната си цел - шампионската купа. Успех под Аязмото ще е добър знак за почитателите, че фантазията им може да се реализира. Задачата на " алените " обаче няма да бъде по никакъв начин лека, още повече че обичайно тимът играе мъчно като посетител на Берое.
 “Червена ” инвазия в Стара Загора - над 4000 ентусиасти ще поддържат ЦСКА - София “Червена ” инвазия в Стара Загора - над 4000 ентусиасти ще поддържат ЦСКА - София
Саша Илич укрепи състава си единствено с едно ново попълнение - Тобиас Хайнц, който се чака да стартира от първата минута против заралии. Организираните последователи от Сектор " Г " оповестиха, че приключват протеста си и се завръщат на трибуните, а през днешния ден ЦСКА - София ще бъде подкрепян от към 4000 свои почитатели.
 Берое без трима нови против ЦСКА - София Берое без трима нови против ЦСКА - София
В " аления " лагер нямат проблем с контузени или осъдени футболисти, до момента в който Николай Киров най-вероятно няма да може да разчита на Зария Ламбулич, който има лека контузия. Други две нови попълнения - бразилецът Густаво Каскардо и сенегалецът Бубакар Траоре, към момента са с неуредени документи и също ще пропуснат срещата.
23  ЦСКА - София - Берое
Първият конфликт сред двата тима през актуалната акция приключи с победен триумф с 5:1 за ЦСКА - София.

БЕРОЕ - ЦСКА - СОФИЯ

Efbet Лига, 19 кръг: 

БЕРОЕ - ЦСКА - СОФИЯ

 

Вероятни сформира:

БЕРОЕ: Караджов, Енрике, Челич, Динков, Георгиев, Пенчев, Мечев, Бауренски, Юсеин, Трибуле, Йорданов

ЦСКА: Бусато, Матей, Юга, Петров, Гарсес, Де Нойер, Вион Жеферсон, Линдсет, Хайнц, Назон

СТАДИОН: " Берое ", Стара Загора 
СЪДИЯ: Георги Давидов
НАЧАЛО: 14:15 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР