Берое приема Славия от 17:30 часа в двубой от 17-ия

...
Берое приема Славия от 17:30 часа в двубой от 17-ия
Коментари Харесай

Берое ще опита да се върне към победите срещу летящия високо Славия

Берое приема Славия от 17:30 часа в дуел от 17-ия кръг на efbet Лига. Домакините ще се опитат да спрат възхода на гостите, които вървят четвърти във краткотрайното класиране с 27 точки, единствено на две от третия Черно море.

В същото време Берое е седми с 21 и при триумф през днешния ден може да измести Локомотив (Пловдив) от топ 6. В предходния кръг Славия записа тъждество 0:0 против Ботев (Пловдив), до момента в който Берое загуби като посетител от " моряците " с 0:1.

Треньорът на домакините Берое Петър Колев обмисля да направи промeни в стартовия състав спрямо мача във Варна. Очаква се като титуляр в халфовата линия да започва Красимир Мечев вместо Реян Даскалов.
 Загорчич не е удовлетворен от Черната мощ
Загорчич не е удовлетворен от Черната мощ

Ето за какво

В предни позиции, където изборът е всред петима играчи, само че се чака на върха на офанзивата да стартира Мартин Камбуров. На вратата ще стартира Генадий Ганев, а нидерландецът Бакер ще остане на пейката. Наставникът на Славия Златомир Загорчич не включи в групата атакуващия халф Иван Минчев, който е малтретиран от вирусно заболяване.

Извън сметките е и Димитър Стоянов. Добрата вест за Заги е, че в състава се завръщат централния бранител Андреа Христов и вътрешния халф Георги Вълчев. Очаква се сръбския експерт да заложи на Жуниор Мапуку в челни позиции против един от някогашните му тимове - Берое. Балансът сред двата отбора в елита е в интерес на Славия - 47 против 39 победи, а 24 пъти победител не е предаван.

Вероятни сформира:

Берое: Ганев, Цветков, Сако, Хаджиев, Джонатан, Мечев, Тунгара, Василев, Генов, Лебон, Камбуров.

Славия: Вуцов, Керчев, Христов, Виячки, Томбак, Вълчев, Нгуена, Кирилов, Стоев, Тасев, Мапуку.
 Групата на Славия за гостуването на Берое
Групата на Славия за гостуването на Берое

Иван Минчев не попадна измежду избраниците на Загорчич
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР