Берое приема Ботев Пловдив в един от завързаните мачове в

...
Берое приема Ботев Пловдив в един от завързаните мачове в
Коментари Харесай

Генадий Ганев: Берое не ми е предлагал нов договор

Берое приема Ботев Пловдив в един от завързаните мачове в родното състезание. Вратарят на домакините Генадий Ганев показа упованията си от срещата пред " Мач Телеграф ".

" Очаквам един двуостър мач против стойностен тим, какъвто е Ботев Пд. През седмицата се подготвяхме на цялостни обороти и се запознахме с играта на " канарчетата ". Те имат доста качествени състезатели в редиците си и ще би трябвало да внимаваме. Ние излизаме всеки мач за победа, този няма да е по-различно. В първия дуел против Царско село допуснахме някои грешки, само че успяхме да стигнем до трите точки. Направихме разбор по-късно и си открихме неточности, върху които работихме. Проследихме деликатно играта на Ботев и знаем какво да чакаме. Ще бъде забавен конфликт ", показа той.
 Берое - Ботев (Пловдив), стартови сформира онлайн
Берое - Ботев (Пловдив), стартови сформира

Мачът е от 12:30 часа

" Договорът ми изтича през лятото, само че на този стадий никой не ми е предложил нов. Не мисля, че това е значимо все още, тъй като съм се концентрирал напълно върху мачовете и това, което следва за Берое напролет. Кризата в тима не ми се е отразила по никакъв метод. Не ми е повлияло това, което се случи през зимата. Работя всеки ден. Така е и при съотборниците ми. Чувствам се добре. Направихме хубава подготовка и ще гоним триумфи до края на шампионата.

Петър Хубчев е доста добър треньор. Впечатлен съм от него и визитката му. Работил е за огромни тимове. Бил е треньор на националния тим на България, а преди време и на Левски. И той, и щабът му работят доста с нас и се разбираме по отличен метод. Взискателен е и се пробва постоянно да извлече най-хубавото от нас. В мача с Ботев желая да зарадваме нашите последователи с една хубава победа ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР