Берое предстои да подсили отбора си с двама нови играчи

...
Берое предстои да подсили отбора си с двама нови играчи
Коментари Харесай

Берое се подсилва с още един халф и нападател

Берое следва да укрепи тима си с двама нови играчи - халф и нападател, които щебъдат чужденци. Привличането им е инициирано от организацията, ръководена от Ернан Банато, притежател на клуба.

Тези прехвърляния са част от напъните на Берое да усъвършенства своето представяния след загубата от Славия с 0:3 на старта на пролетния дял в шампионата. Отборът изпитва липса на съответни заместници в офанзива и средата на терена след напускането на Годой и Ойос. Вини Трибуле, който е без конкуренция в предни позиции, пък е измежду вариантите за нов нападател на ЦСКА. Колумбийската звезда на тима Себастиан Вия пък към момента не е в оптимална физическа форма.

С идването на тези двама играчи, Берое ще има общо дванадесет нови попълнения през зимния интервал, макар че също по този начин са се разделили с още толкоз футболисти. Самият Банато пък се е преместил да живее в София, като ще посещава Стара Загора единствено за мачовете на Берое. Очаква се той да назначи представител в тима, който да следи за развиването на клуба на място.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР