Берое прави много слаба кампания, а в последните мачове отборът

...
Берое прави много слаба кампания, а в последните мачове отборът
Коментари Харесай

Николай Киров вдигна мерника на трима от Берое

Берое прави доста слаба акция, а в последните мачове тимът се показва ужасяващо едва. Под управлението на новия треньор Николай Киров заралии към момента нямат победа - три загуби и едно тъждество. Нещо повече - отборът не е отбелязал гол в тези срещи. Спечелената точка бе при визитата на Пирин, в която Берое извади сериозен шанс, а в последния кръг злополуката се оказа неизбежна - 0:4 от Лудогорец вкъщи. 

Това е и повода Белия да стартира да работи с по-твърда ръка. Той към този момент е вдигнал мерника на трима чужденци, които по всичко наподобява, че няма да са част от тима през пролетния полусезон. Това са халфът Валентино Пулиезе, фланговият нападател Лукас Мартинс, както и таранът Луизиньо. И тримата дойдоха под Аязмото прз лятото. Приносът им към тима обаче е съвсем нулев. 
 Калоян Кръстев завърши с Берое? Калоян Кръстев завърши с Берое?
25-годишният швейцарски полузащитник Пулиезе е бил на терена в 7 мача от началото на акцията. Познатият от престоя си в Царско село футболист нито един път не е попадал в титулярната единайсеторка и е изиграл едвам 65 минути. Бразилецът Мартинс навъртя 10 дуела, в 6 от които беше титуляр, само че по този начин и не съумя да порази противниковата врата. Същото се отнася и за нападателя от Гвинея-Бисау Луизиньо. В 11 срещи (5 като титуляр) той не вкара нито един гол. 
 Берое опитва двама чужденци в загадка контрола Берое опитва двама чужденци в загадка контрола
В момента Берое води подготовка за конфликта с Хебър в София, който е на 24 октомври от 20:00 часа. С отбора карат проби двама задгранични нападатели. 

“Тема Спорт ”

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР