Берое постигна първа победа като гост от началото на сезона,

...
Берое постигна първа победа като гост от началото на сезона,
Коментари Харесай

Берое разгроми Локо Сф, Камбуров не спира да бележи |

Берое реализира първа победа като посетител от началото на сезона, откакто завоюва при визитата си на Локомотив (София) с 3:0 в среща от 14-ия кръг на Първа лига.
Старозагорци остават на шесто място в класирането с 20 точки актив, а Локомотив е на десета позиция с 14 точки, откакто позволи пето проваляне.

Двубоят стартира равностойно и в началните минути нямаше съществени рискове пред някоя от вратите. Все отново " зелено-белите " владееха повече топката и пробваха няколко рискови центрирания и извеждащи подавания пред пеналта на домакините, само че те не доведоха до триумф.

Александър Василев проби рисково в 18-ата минута и даде за Камбуров. Нападателят обаче бе блокиран и върна обратно за Даскалов. В последна сметка Али центрира за Тунагара, само че защитник в " червено-черно " съумя да почисти.

Тимът от Стара Загора откри резултата в добавеното време на първото полувреме. Джунейт Али центрира отдясно, където Мартин Камбуров се пребори с бранителите на Локомотив. Ветеранът отигра с глава към Абубакар Тунгара, а нападателят самичък против вратаря с прекрасен удар прати топката във вратата на домакините.

Във втората част Берое реши всичко в мача с две попадения в границите на три минути.

В 71-ата Кийлън Лебон повиши на 2:0, а попадението беше доказано след интервенция на системата ВАР. Футболистът стреля към вратата, като топката се отби в горната гредата и тупна на голлинията, след което бе изчистена.

В последна сметка съдията Владимир Вълков зачете гола след консултация с ВАР.

Мартин Камбуров направи 3:0 за Берое в 74-ата минута със своето попадение номер 255 в елита. Лебон центрира от ъглов удар. Пламен Крачунов не съумя да играе с топката, което разреши на Камбуров да я засече с глава, пращайки я във вратата на домакините.

До края на дуела футболистите на Берое насочиха още няколко удара към вратаря Александър Любенов, който обаче не позволи повече попадения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР