Берое посреща ЦСКА в определено един от най-интересните сблъсъци в

...
Берое посреща ЦСКА в определено един от най-интересните сблъсъци в
Коментари Харесай

ЦСКА ще бута разклатения Берое в бездната

Берое посреща ЦСКА в несъмнено един от най-интересните конфликти в efbet Лига от 11-ия кръг. Мачът на стадион „ Берое” в Стара Загора е през днешния ден от 20:30 часа. Напеченият конфликт може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В GONG.BG пък ще проследим развиването на срещата минута по минута.

Преди началото на кръга Берое заемаше шестата позиция във краткотрайното класиране, до момента в който ЦСКА бе четвърти с актив от 19 точки.

Старозагорци отстраниха елементарно състава на Поморие за Купата на България, само че в шампионата възптианиците на Александър Томаш се показват много нерешително. Берое записа три загуби в последните си четири мача.

Добрата вест за експерта е, че той няма проблеми с контузени и осъдени състезатели и ще може да разчита на най-хубавото, с което разполага.

ЦСКА също реализира триумф за Купата. „ Червените” нямаха проблеми при визитата си на Локомотив Горна Оряховица и завоюваха безпроблемно с 3:0. Мачът ще се запомни и с първия гол на Денис Давидов с фланелката на ЦСКА.

Очаква се под рамката на вратата да започен Густаво Бусато, който от мнозина е считан за новия номер 1 на вратата за столичани. В последните четири мача той съумя да резервира вратата си суха във всички четири срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР