Берое посреща Славия в последния мач от 13-ия кръг в

...
Берое посреща Славия в последния мач от 13-ия кръг в
Коментари Харесай

Берое преследва Топ 6, но срещу тежко препятствие

Берое посреща Славия в последния мач от 13-ия кръг в efbet Лига. С тази борба се затвария този рунд, а можете да я наблюдавате от 20:00 часа в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. За вас ще я следим и минута по минута на GONG.BG.

Старозагорци не престават да се борят с вируса, който върлува в лагера им. Последствията от него не престават да са налице и в този момент, а под въпрос са Камбуров, Охене и Бандаловски.

Все отново положителната вест е, че той отшумява, играчите са здрави, само че различен е въпросът дали ще имат задоволително физическа подготовка, с цел да са на линия.

Александър Василев е навън, само че това беше ясно и в навечерието на дуела. Това е първо домакинство за заралии, които влизат в серия и им предстоят три семейства. Резултатът е значим за старозагорци, които преследват място в Топ 6.

При Славия трайно контузен е Ертан Томбак, а навън поради наказване е Цветелин Чунчуков. В контролна среща по време на паузата за национали "белите " изгубиха от Монтана в контрола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР