Берое посреща Лудогорец в първи мач от 23-ия кръг на

...
Берое посреща Лудогорец в първи мач от 23-ия кръг на
Коментари Харесай

Няма спирка: Берое и Лудогорец откриват новия кръг у нас

Берое посреща Лудогорец в първи мач от 23-ия кръг на Първа лига. Двубоят е от 17:30 часа и ще се излъчва директно по DIEMA SPORT, както и онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA. Също по този начин можете да го наблюдавате минута по минута на Gong.bg.

Очаква ни здрава борба на стадион „ Берое”, имайки поради абмициите на старозагорци за още по-предно място, а също по този начин и шампионските цели на „ орлите”.

Преди срещата Берое е 4-и с 41 точки, а Лудогорец е водач с 57 пункта.

Старозагорци са в серия от три следващи победи в шампионата, като в предишния кръг отборът на Александър Томаш изкопчи нулево тъждество против Левски.

Старши треньорът на Берое Александър Томаш няма да може да разчита на Педро Еуженио и Борислав Цонев, които са осъдени.

Лудогорец пък вкара едно само попадение в дуела против Септември от предходния кръг. Голът падна след много противоречиво отсъдена дузпа, а след дуела наставникът на „ орлите” Димитър Димитров бе извънредно неудовлетворен от купищата пропуски на играчите му.

Добрите вести за Херо са, че Сисиньо и Светослав Дяков се завръщат в състава на Лудогорец след санкции. Очаква се експертът да направи нови ротации в състава, имайки поради схемите, с които излиза в последните няколко срещи на отбора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР