Берое почти сигурно ще се раздели с централния защитник Виктор

...
Берое почти сигурно ще се раздели с централния защитник Виктор
Коментари Харесай

Херо маха Виктор Генев

Берое съвсем несъмнено ще се раздели с централния бранител Виктор Генев. Договорът на 31-годишния защитник със заралии е до 31 юни. Генев пристигна през лятото на предходната година, откакто се оказа непотребен в Черно море. Бе притеглен от Александър Томаш, който първоначално залагаше на него. С идването на Димитър Димитров-Херо нещата се трансформираха. Генев записа единствено 7 мача за " зелените " в шампионата, като през 2020-а няма нито един дуел в елита.

Бившият футболист на Левски, Ботев (Пд) и други няма да получи предложение за нов договор. Димитър Димитров пък има съмнение за още двама български играчи, които са в обстановката на Генев. Става въпрос за Милен Желев и Иван Минчев. Техните контракти също са до края на юни и към този момент няма изясненост дали ще бъдат удължени.  Херо: Дано не стане като в Белгия

Наскоро спортният шеф на Берое Валентин Грудев разгласи, че клубът е почнал диалози с футболистите, които желае да задържи. Сред тях са вътрешният халф Александър Цветков и централният бранител Георги Ангелов. Те съвсем несъмнено ще останат под Аязмото, като се чака диалозите да бъдат финализипани в най-скоро време.

Херо доста желае да задържи и двама от задграничните футболисти в отбора, които са чартърен при заралии. Това са Ахмед Туба, който е преотстъпен от Брюж, и Гаюс Макута, който е благосъстоятелност на португалския Брага.
 Цветков: През пролетта направихме мощни мачове и имаме действителни шансове за първата шестица
Спортно-техническият щаб на старозагорци ще търси да притегли през лятото централен нападател, защото желае да има подготвен вид в случай, че Мартин Камбуров реши да се откаже.

При вероятно възобновяване на шампионата Димитър Димитров-Херо ще може да разчита на трима " нови " състезатели - Карлос Охене, Александър Василев и Зоран Йосипович, които до неотдавна лекуваха травми.

" Тема спорт "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР