Берое победи Славия с 2:0 в София и излезе на

...
Берое победи Славия с 2:0 в София и излезе на
Коментари Харесай

Берое надигра категорично Славия в София и излезе на второ място

Берое победи Славия с 2:0 в София и излезе на второ място след петия кръг в Първа лига. Заралии бяха по-добри през по-голямата част от мача. Те започнаха мощно и в 18-ата минута Алиун Фал откри. В началото на второто полувреме Христо Попадийн си вкара автогол.
 На живо, Славия - Берое онлайн
Славия - Берое 0:2, Попадийн си вкара автогол

Гостите нямат загуба на стадиона в " Овча купел " от осем години

Още с първия съдийски сигнал на Георги Кабаков, гостите потеглиха в офанзива. Много дейни бяха Минчев, Макута и Фал, които тормозеха отбраната на " белите.

Алиун Фал направи един непростителен пропуск, диря като не уцели вратата от преференциално състояние. В 18-ата минута той се реваншира и откри за Берое от близко. След корнер и подарък с глава на.. Стериакос избави, само че се сблъска със собствен съотборник и топката стана доста комфортна за Фал и той не сгреши.

След попадението Димитър Димитров върна тима си малко обратно в търсенето на контри. Славистите погледнаха леко напред, само че това стана " с половин око ", тъй като те по този начин и не можаха да застрашат вратата на Василев.
 Снимка 496078
Източник:

В началото на второто полувреме гостите натиснаха още веднъж и бързо стигнаха до второ попадение. То бе дело на слависта Христо Попадийн, който при опит за прекъсване си вкара автогол в 51-ата минута. Стив Фуртадо подаде от аутлинията при слизане отдясно.

Този гол успокои двата тима. Домакините нямайки какво да губят най-накрая започнаха да нападат и сътвориха няколко не неприятни обстановки. Гостите контраатакуваха рисково.

Димитър Димитров пусна и двете си нови попълнения Еривалдо и Кукула. Първият направи страховит пропуск от близко. Кукула вкара топката във вратата на Стериакис, само че се оказа с малко в засада.
 Снимка 496079
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР