Берое победи с 1:0 като гост Пирин в среща от

...
Берое победи с 1:0 като гост Пирин в среща от
Коментари Харесай

Камбуров качи "Берое" на четвърто място

" Берое " победи с 1:0 като посетител " Пирин " в среща от 16-ия кръг в Първа лига. Единственото попадение в мача вкара Мартин Камбуров в 85-ата минута, а с триумфа старозагорци събраха 27 точки и се изкачиха на четвърто място във краткотрайното класиране. " Пирин " остава на 12-ото място с 13 точки.

Домакините държаха самодейността при започване на мача, само че забавни положения пред двете порти липсваха. В 24-тата минута Станислав Костов опитва удар от разстояние, който мина над напречната греда.
В 29-ата минута Аймен Суда проби отляво и опита да откри Димитър Благов, само че Камен Хаджиев се намеси уверено.

Карлос Охене с атрактивен удар с пета в 34-тата минута прати топката в страничната греда на вратата защитавана от Благой Макенджиев.

" Берое " пропусна нов добър късмет в 43-тата минута, когато неприятно изчистена топка попадна в Марко Адамович, само че той стреля право в ръцете на Макенджиев.

Две минути след подновяването на играта Педро Еуженио стреля от добра позиция, само че Макенджиев още веднъж се оправи.

В 58-ата минута Костадин Ничев можеше да изведе " Пирин " напред в резултата. След центриране от корнер той бе оставен непокрит и насочи удар, който бе избавен от Душан Перниш.

В 70-ата минута гостите от " Берое " имаха искания за дузпа, откакто Карлос Охене падна в наказателното поле на " Пирин ", само че основният арбитър Станислав Ставров подмина ситуацуята.

" Берое " бе на сантиметри от гола в 84-тата минута, когато резервата Сержиу Негруц навлезе в наказателното поле и откри непокрития Мартин Камбуров, само че ударът на нападателя се отби от вратаря Макенджиев и излезе в корнер. От последвалото осъществяване обаче " заралии " откриха резултата, откакто топката стигна тъкмо до Камбуров, кой с компактен удар с десния крайник вкара за 1:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР