Берое победи Черно море с класическото 3:0 в предпоследен двубой

...
Берое победи Черно море с класическото 3:0 в предпоследен двубой
Коментари Харесай

"Берое" спечели битката за Топ 6, Камбуров с гол №231

" Берое " победи " Черно море " с класическото 3:0 в предпоследен дуел от 25-ия кръг на родната Първа лига. Мачът в Стара Загора бе пряк спор за място в Топ 6, а заралии стигнаха до триумфа с голове на Мартин Камбуров в 29' от дузпа, Алиун Фaл в 44' и Зоран Йосипович в 86'. Гостите играха с човек по-малко от 36', когато бранителят Стефан Станчев получи втори жълт, респективно червен картон.

" Черно море " стартира по-активно и още в началните минути Мартин Минчев насочи удар, само че настрана от задачата. Домакините поизравниха играта и в 13' Фал бе доста покрай попадение, Станчев обаче мазета от голлинията с помощта и на напречната греда.

" Берое " въпреки всичко откри резултата в 29', когато ветеранът Мартин Камбуров се разписа от дузпа, отсъдена за нарушаване на вратаря Миодраг Митрович против него. За Камбуров голът е под №231 в родния хайлайф.

Старозагорци се възползваха от изгонването на Станчев в 36' и осем минути по-късно Алиун Фал засече центриране на Стив Фуртадо за 2:0.

Крайния резултат оформи влезлият като запаса Зоран Йосипович в 86'.

С успеха " Берое " си обезпечи шестата позиция, измествайки " Черно море ". Заралии са с актив от 40 точки - 3 повече от " моряците ". В идващия кръг " Берое " гостува на " Славия ", а варненци одобряват към този момент изпадналия от Първа лига отбор на " Витоша " Бистрица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР