Берое победи Ботев Враца с 1:0 в последен двубой от

...
Берое победи Ботев Враца с 1:0 в последен двубой от
Коментари Харесай

Камбуров отбеляза своя гол номер 253 и изравни Петър Жеков

Берое победи Ботев Враца с 1:0 в финален дуел от 5-ия кръг на efbet Лига. В началото на второто полувреме Мартин Камбуров (48) даде задатък на домакините от дузпа и по този метод изравни върха на Петър Жеков от 253 гола в елита. Малко по-късно нападателят имаше още един отличен късмет да пренапише историята, само че пропусна преференциална обстановка.  По този метод Берое измести днешния си съперник от петото място в efbet Лига, събирайки актив от девет точки. „ Чувствам се доста благополучен. Искам да благодаря на господин Жеков за вдъхновението, което ми даде, с цел да стигна дотук. Направи по този начин, че през последните години да бленувам за това. Преди това бе в областта на фантастиката да стигна до този връх. Чувството е неповторимо. Изпитах възприятие, че за първи път играя “, съобщи Камбуров.

„ Ако някой ми бе споделил, че ще стигна до 253 гола и ще изравня голмайстор №1 Петър Жеков, щях да кажа, че е вманиачен. Трябва да имаш качествата и да се трудиш доста. Нужно е и неизменност. Това е най-трудното. 15 години постоянно съм поддържал един стандарт в България “, добави още той.

„ Освен дузпата имах и още две положения. Имаше огромно напрежение и трябваше да си го нося, тъй като съм привикнал. С Левски имам добра статистика, само че не разделям противниците. Следващият мач е с тях и в случай че играем толкоз добре, мога да отбележа. Но няма гаранция, че в този дуел иска ми се получи “, сподели нападателят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР