„Берое“ отстрани „Пирин“ (Благоевград) в двубой от 1 кръг в

...
„Берое“ отстрани „Пирин“ (Благоевград) в двубой от 1 кръг в
Коментари Харесай

Берое отстрани Пирин от Купата на България по уникален начин!

„ Берое “ в профил „ Пирин “ (Благоевград) в дуел от 1 кръг в шампионата за Купата на България след извънредно трагичен дуел, извоюван от старозагорци с 3:4. Домакините излязоха напред в резултата в 5-та минута посредством Преслав Йорданов. „ Берое “ възвърне равенството в 42-та минута посредством Макоута. Преслав Йорданов обаче даде нов задатък за „ Пирин “ в добавеното време на първата част. Руберто избави дузпа на Иван Минчев в 51-та минута, а Йорданов означи третото си попадение в дуела в 66-та минута и направи резултата 3:1. Алиун Фал понижи резултата в 81-та минута, а още веднъж той изравни три минути по-късно. Гаюс Макоута изпрати „ Берое “ в идната фаза с тъкмо изпълнена дузпа в добавеното време на мача.

В 3-та минута Стоянов проби по левия фланг и центрира в пеналта, където Фал игра с топката, само че не съумя да нанесе добър удар и кълбото излезе в навън.

Домакините поведоха в резултата в 5-та минута, когато топката бе центрирана в наказателното поле, а там Аийна смъкна за Йорданов, който прати топката в мрежата от непосредствена непосредственост след удар с глава – 1:0.

Еривалдо извърши корнер в 12-та минута, а Фал засече топката с пета, само че защитник почисти пред голлинията.

Шест минути по-късно Али центрира в наказателното поле, където Еривалдо насочи удар с глава, само че топката мина на метър от гредата.

В 21-та минута още веднъж Еривалдо шутира от дъгата, само че стражът на домакините съумя да избие в корнер.

Минута по-късно Спас Георгиев центрира в наказателното поле, а там Аийна засече с глава, само че топката мина около вратата.

В 26-та минута Октавио проби през центъра и изведе Еривалдо на скорост, който нахлу в пеналта и стреля, само че топката срещна гредата.

Йорданов откри Георгиев в наказателното поле и той насочи удар в 39-та минута, само че топката мина около вратата.

„ Берое “ изравни в 41-та минута, когато след доста добра композиция Минчев изведе Макоута и той прати топката в мрежата с удар от наказателното поле – 1:1.

Домакините обаче още веднъж поведоха в добавеното време на първата част, откакто Георгиев центрира в наказателното поле, а там непокрития Йорданов прати топката в мрежата за повторно след удар с глава – 2:1

Две минути след възобновяване на играта Фал овладя пас в наказателното поле, обърна се и стреля, само че топката рикошира в крайник на защитник и мина на сантиметри от гредата в корнер.

„ Берое “ получи право да извърши дузпа в 51-та минута след игра с ръка в наказателното поле на Бодуров. Зад топката застана Иван Минчев, само че Руберто отрази удара му.

Минута по-късно Макоута стреля от границата на наказателното поле, само че още веднъж вратаря на домакините съумя да се намеси.

В 57-та минута Стоянов центрира в наказателното поле, където Фал засече топката, само че Руберто избави.

Две минути по-късно Стоянов проби, навлезе в пеналта и центрира. Фал прескочи топката за Октавио, само че ударът на бразилеца бе блокиран.

В 66-та минута домакините проведоха бърза офанзива, при която Карачанаков изведе Йорданов на стрелкова позиция и нападателят прати топката в мрежата за трети път – 3:1.

В 74-та минута Стоянов центрира в пеналта, а там Фал насочи удар с глава, само че над вратата.

Шест минути по-късно Лебон изведе Бакалов в наказателното поле, а той насочи удар, само че защитник почисти пред голлинията.

В идната обстановка Лебон стреля от отдалеченост, само че над вратата.

„ Берое “ понижи резултата в 81-та минута, когато Цветков изведе чудесно Фал, а нападателят не сбърка, останал самичък против вратаря – 3:2

Само четири минути по-късно още веднъж Фал съумя да изравни. Минчев извърши директен свободен удар, топката бе избита и попадна в Лебон. Той шутира, а Фал овладя, обърна се и прати топката в мрежата – 3:3

„ Берое “ извърши три следващи корнера в последната минута на постоянното време и сътвори съществени рискове пред вратата на домакините, само че стражът на „ Пирин “ се оправи.

В добавеното време Макоута стреля с глава, само че ударът му мина над вратата.

Минута по-късно Фал бе изведен зад защитата, финтира вратаря и бе съборен, а реферът отсъди втора дузпа за „ Берое “.

Този път зад топката застана Макоута, който бе непогрешим и изпрати „ Берое “ в идващия кръг – 3:4
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР