Берое отстъпи с 65:105 на ЦСКА в мач от 29-ия

...
Берое отстъпи с 65:105 на ЦСКА в мач от 29-ия
Коментари Харесай

Мартин Стефанов пред Sportal.bg: Левски са ни абонати през целия сезон

Берое отстъпи с 65:105 на ЦСКА в мач от 29-ия кръг на НБЛ. Ето по какъв начин баскетболистът на старозагорци Мартин Стефанов разяснява пред камерата на Sportal.bg провалянето и идното посещение на Левски.

" Някакси подходихме безгрижно към всичко. Първо, пристигнахме един час преди мача в София, пътят малко ни се отрази. В отбрана бяхме тотална дупка, в нахлуване меки. Но считам, че това е един мач, в други мач ще покажем по-добро лице. ЦСКА има дълга ротация, огромни високи момчета, мъчно ни е да ги пазим, то се вижда. Таменанг Чо и Брандън Йънг са супер играчи и ни надиграват, това е. 
 Бойко Миленков: Проспахме предния мач с ЦСКА, в този момент се получи същото Бойко Миленков: Проспахме предния мач с ЦСКА, в този момент се получи същото
Тренираме в цялостен състав, играем 5х5, просто няма толкоз време за тренировки, тъй като мачовете ни са сряда-събота.

Относно мача с Левски, Стефанов разяснява:

" Те са ни клиенти през целия сезон. Изиграли сме несъмнено 6 мача с тях в НБЛ и Балканската лига. Очертава се извънредно тежък мач. Те играят неповторим баскетбол в София, а ние сме на приливи и отливи. Ще дадем максимума от себе си и каквото стане. ", съобщи Стефанов. 

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР