Берое отстъпи с 65:105 на ЦСКА в мач от 29-ия

...
Берое отстъпи с 65:105 на ЦСКА в мач от 29-ия
Коментари Харесай

Бойко Миленков: Проспахме предния мач с ЦСКА, сега се получи същото

Берое отстъпи с 65:105 на ЦСКА в мач от 29-ия кръг на НБЛ. Ето по какъв начин старши-треньорът на старозагорци разяснява провалянето и идното посещение на Левски.

" Предния мач в тази зала го проспахме с огромна разлика, в този момент се получи същото. Дали, че пътуваме преди мача или нещо не ги стимулирам както би трябвало, просто бяхме супер безгрижни. Да, ние знаем, че ЦСКА са нападателни. Говорим, че би трябвало да отговорим на тази експанзия, само че не можем да отговорим на тази експанзия. Със сигурност има отмалялост при нас. Както знаете, дълго време не тренирахме. Една седмица тренирахме сносно, изиграхме два мача на върха на опциите си. Със сигурност имаше отмалялост, само че не считам, че умората е опрощение да изглеждаме по този метод. 
 ЦСКА разгроми Берое в София ЦСКА разгроми Берое в София
Левски, Черноморец - две извънредно тежки гостувания. Ще продължим да упражняваме дружно, не можем да сме в оптимална, само че желая да сме в много добра кондиционна визия за финалната четоврка и плейофите. Това е моята съществена цел. ", съобщи Миленков. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР