Берое отново благодари на всички, които закупиха своите виртуални билети

...
Берое отново благодари на всички, които закупиха своите виртуални билети
Коментари Харесай

Берое продаде 87 виртуални билета за втората си контрола в Турция

Берое още веднъж благодари на всички, които закупиха своите виртуални билети за вчерашната контролна среща с Рубин. За дуела бяха продадени 87 виртуални билета. 

Както е известно заралии пуснаха в продажба виртуални билети за своите контролни срещи в Турция. По този метод всеки искащ ще има опция да подкрепи финансово и морално своя обичан тим. 
 Берое не затрудни Рубин и позволи втора поредна загуба в контролите Берое не затрудни Рубин и позволи втора поредна загуба в контролите
След изиграването на петте срещи от лагера, Берое ще провежда лотария измежду всички, които са закупили виртуален билет, а премията е фланелка на обичания тим с подпис от старши треньора на отбора Николай Киров. Талоните за третата контролна среща в Турция против Подбескидже (Белско-Бяла, Полша) ще бъдат пуснати в продажба на следващия ден. 
 Берое продаде 58 виртуални билета за първата си контрола в Турция Берое продаде 58 виртуални билета за първата си контрола в Турция
Мачът ще се играе на 24 януари (вторник), а мястото и часът на инспекцията ще бъдат оповестени в допълнение. От Берое припомнят, че дарителската банкова сметка към Сдружение с нестопанска цел " Сдружение за поддръжка на футбола – Берое " е още една опция да бъде подкрепят клуба.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР