Берое осъществи пореден много силен трансфер, привличайки бившата звезда на

...
Берое осъществи пореден много силен трансфер, привличайки бившата звезда на
Коментари Харесай

Бивша звезда на Левски пред трансфер в Берое

Берое реализира следващ доста мощен трансфер, привличайки някогашната звезда на Левски Давиде Мариани, оповестяват сътрудниците от " dsport ". 30-годишният футболист до часове публично да подпише с клуба и незабавно ще се включи към подготвителния развой на отбора. Швейцарецът се чака да бъде на линия още за мача с Ботев Пловдив и единственото от функционалното му положение зависи дали ще може да играе против " канарчетата ".

Мариани идва в Берое като свободен сътрудник, откакто договорът му със саудитския Шабаб Ал-Ахли изтече. За последно той игра чартърен в различен локален тим Итихад Калба.

Давиде Мариани е приел отправеното му предложение от страна на Петър Хубчев и Берое, което е съобразено с новата финансова рамка на клуба.

Петър Хубчев познава чудесно качествата на Мариани, с който работи в Левски. Халфът реализира върхова форма в Левски точно под управлението на Хубчев, след което се стигна до неговия трансфер в Шабаб Ал-Ахли за 1,6 милиона евро.
 Берое връща Мартин Луков в България
Берое връща Мартин Луков в България

Заралии към този момент водят договаряния с вратаря, който разтрогна контракта си с отбора от Саудитска Арабия Ал Тай

Мариани игра през сезон 2018/19 в Левски и означи 15 гола в 38 мача. Самият Мариани призна, откакто напусна Левски, че двата му месеца при Петър Хубчев са най-хубавият му интервал в клуба.

Преди две години Мариани споделя във връзка работата си с Хубчев: " Надявам се един ден футболът още веднъж да ме събере с него. Ще е наслаждение за мен. Дължа доста на този човек. " Сега двамата още веднъж ще работят дружно в Берое.
 Привържениците на Берое с акция:
Привържениците на Берое с акция: " Бъди капка в зеленото море "

Идват времена героичен, споделят те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР